Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplanla karşılaşmak

Rüyada kaplanla karşılaşmak

Rüyada kaplanla karşılaşmak bahtının da çok parlak olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, parasız kalmaya, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplanla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bilginizi arttıracak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada kaplanla karşılaşmak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada evde hırsızla karşılaşmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine delalettir.

Rüyada aslanla karşılaşmak rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, para sıkıntısı çekeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada tesadüfen karşılaşmak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak sıkıntılarını aşacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments