Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak

Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak

Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak işi ile gündeme geleceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız size çok şey vaat ediyor.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak huzursuzluk yaşanacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir süre zorluk çekeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Rüyada kaplanla karşılaşmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak maddi olarak zarar edileceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada akrabayla karşılaşmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanla karşılaşmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments