Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kişinin rahat nefes alacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, her anlamda feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini hamile görmek güzel günlere kavuşacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hayaller kurulacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada hamile tanıdık görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir tanıdığını hamile görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birini hamile görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments