Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birini hamile görmek

Rüyada tanıdığı birini hamile görmek

Rüyada tanıdığı birini hamile görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, güzel haberler alacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı birini hamile gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz kanalıyla cazip bir teklif alabilirsiniz ya da bir teklif cazip bir ilişki kurulmasını sağlayabilir.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine inanılır.

Rüyada bir tanıdığını hamile görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir tanıdığın hamile olduğunu görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığı hamile görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birini hamile görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hayır vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının hamile olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı hamile görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments