Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığını hamile görmek

Rüyada bir tanıdığını hamile görmek

Rüyada bir tanıdığını hamile görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığını hamile gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Rüyada tanıdık birini hamile görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalettir.

Rüyada hamile tanıdığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, bol nimete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, zor zamanlar geçireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada bi tanıdığını hamile görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birini hamile görmek işlerin yolundan çıkacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığını hamile görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments