Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini hamile görmek

Rüyada tanıdık birini hamile görmek

Rüyada tanıdık birini hamile görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, büyük bir işe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini hamile gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, paranızı, ruhsal veya fiziksel durumunuzu ilgilendiren konularda yenilikler yapmanız için size akıl veren kişiler olabilir.

Rüyada bir tanıdığının hamile olduğunu görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada bir tanıdığını hamile görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada hamile tanıdık görmek faturalarını ödeyemez olacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada bir tanıdığın hamile olduğunu görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birini hamile görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi tanıdığı hamile görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments