Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylere hazır olmalısınız.

Rüyada başkasının avret yerini kıllı görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada kıllı avret yeri görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avret yeri kıllı görmek günlerini hastanede geçireceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avret yerini kıllı görmek küfürlü söze, yardım edeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, günah işlemekten korunacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments