Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının avret yerini görmek

Rüyada kızının avret yerini görmek

Rüyada kızının avret yerini görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, son model arabaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada kızının avret yerini gördüyseniz:

  • Bazı jestler söz konusu olabilir, karşılığında sizden ne beklendiğini öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada kızının avret yerini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerin de hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızın avret yerini görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, dertlerine derman bulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada avret yerini traş etmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işarettir.

Rüyada kendi avret yerini kıllı görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kapanan kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada avret yeri görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına inanılır.

Rüyada karısının avret yerini görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments