Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini kör görmek

Rüyada ölmüş birini kör görmek

Rüyada ölmüş birini kör görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kör gördüyseniz:

  • Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada babasını kör görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kör görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada babayı kör görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör kıza yardım etmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kör adamla evlenmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, hayallerine kavuşacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Rüyada kör bir adamla evlenmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını kör görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada kör insan görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments