Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini felçli görmek

Rüyada tanıdık birini felçli görmek

Rüyada tanıdık birini felçli görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, bereketli bir döneme girileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini felçli gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktiviteler, fikir paylaşımları veya arkadaş gruplarıyla yapılacak planlar sırasında bazı ilişkileriniz güçlenebilir ya da ön plana çıkabilir.

Rüyada tanıdık birini felçli görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada felçli olduğunu görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin felç olduğunu görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, varlık içinde yokluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini felçli görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek yolculuğa çıkmaya, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, güzel haberler alacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada yüz felç olmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments