Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığını zayıflamış görmek

Rüyada bir tanıdığını zayıflamış görmek

Rüyada bir tanıdığını zayıflamış görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, insan sevindireceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını zayıflamış gördüyseniz:

  • İlerlemek veya büyümek için gereken neyse yapacaksınız.

Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını zayıflamış görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı çok zayıf görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını çok zayıflamış görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, maddi gücünü yitireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf birini görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada karnede zayıf görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada zayıf bebek görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına alamet eder.

Rüyada başka birini çok zayıflamış görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments