Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir erkekle öpüşmek

Rüyada tanıdık bir erkekle öpüşmek

Rüyada tanıdık bir erkekle öpüşmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sıkıntıların azalacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, mevki edineceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Rüyada tanıdık bir erkekle nişanlanmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada genç tanıdık erkek görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evlendiğini görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık iki erkek görmek kötü duygularını yeneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı erkek görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, huzurlu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeği görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık erkekle sevgili olmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kişisel kavgaların son bulacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments