Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık arkadaşını görmek

Rüyada tanıdık arkadaşını görmek

Rüyada tanıdık arkadaşını görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Rüyada tanıdık arkadaşını gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Rüyada tanıdık bir arkadaş görmek hayatının da kolaylaşacağına, kafasını toparlayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık arkadaşı görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, siparişlerinin çoğalacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir arkadaşı görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık arkadaşını görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, rızkının bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık arkadaş görmek feraha ereceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, işinde ustalaşacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığın arkadaşını görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık arkadaşları görmek şansın kaçacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada tanıdık erkek arkadaş görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, yoğun duygular yaşayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments