Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinin tacizine uğramak

Rüyada tanıdığın birinin tacizine uğramak

Rüyada tanıdığın birinin tacizine uğramak geçim derdine düşeceğine, makam ve rütbe edineceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığın birinin tacizine uğramak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin tacizine uğramak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tacize uğradığını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine inanılır.

Rüyada elle tacize uğramak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının tacizine uğramak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet eder.

Rüyada otobüste tacize uğramak kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, bolluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments