Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kadını görmek

Rüyada tanıdık bir kadını görmek

Rüyada tanıdık bir kadını görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, onu dinleyeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadını gördüyseniz:

  • Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek dünya malının çoğalacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadını öpmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadınla öpüşmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık bi kadın görmek manevi olarak da yıpranacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadının öldüğünü görmek daha iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments