Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık kadınla öpüşmek

Rüyada tanıdık kadınla öpüşmek

Rüyada tanıdık kadınla öpüşmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalettir.

Rüyada tanıdık kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Duygularınız veya duygusal davranmanız belli hedeflere ulaşmanızı veya bazı isteklerinizin yerine gelmesini engelleyebilir.

Rüyada tanıdığı kadın görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadına sarılmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık güzel kadın görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir kadını ölmüş görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir kadını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık kadını öpmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, özel hayatının renkleneceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadına sarılmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada tanıdık kadının öldüğünü görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments