Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir kadınla öpüşmek

Rüyada tanıdığı bir kadınla öpüşmek

Rüyada tanıdığı bir kadınla öpüşmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek iflas edeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık genç kadın görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadını görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, emeklerinin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir kadını görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık bir kadının öldüğünü görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık kadınla öpüşmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı bir kadınla öpüşmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments