Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının mezarını görmek

Rüyada tanıdığının mezarını görmek

Rüyada tanıdığının mezarını görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, yaşama dört elle sarılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, düşmanlarını bile affedeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığının mezarını gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada tanıdık birinin mezarını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık mezar görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada tanıdığının mezarını görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hem ün sahibi olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı birinin mezarını görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık aile görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle sevgili olmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir genci görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada tanıdık arkadaşları görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments