Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığını gelinlikle görmek

Rüyada bir tanıdığını gelinlikle görmek

Rüyada bir tanıdığını gelinlikle görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, yol göstereceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada bir tanıdığını gelinlikle gördüyseniz:

  • Duygusal konulara daha hassas yaklaşmanız veya duygularınızı açıkça ifade etmeniz beklenen çözümleri sağlayabilir veya düzeltilmesi gereken konuların rayına oturmasını hızlandırabilir.

Rüyada tanıdığı birini gelinlikle görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir tanıdığının gelinlik giydiğini görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir tanıdığını gelinlikle görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, bir yandan cenaze olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birini gelinlikli görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini gelinlikle görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığını gelinlikle görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının gelinlik giydiğini görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments