Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Kalabalıkta beğenilmeniz olasıdır.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşla karşılaşmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalettir.

Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak onu doyasıya yaşayacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments