Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski tanıdık kadın görmek

Rüyada eski tanıdık kadın görmek

Rüyada eski tanıdık kadın görmek mutluluğundan olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada eski tanıdık kadın gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen mutlu olacaksınız, sevgi sizi ayakta tutuyor.

Rüyada eski bir tanıdık kadın görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, sorunların günden güne azalacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Rüyada eski tanıdık kadın görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir tanıdığı hamile görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok eski bir tanıdığı görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, zor günler geçirileceğine, sağlığının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski tanıdığın birini görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir tanıdığı görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada eski tanıdığını görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, şifa bulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments