Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kadına sarılmak

Rüyada tanıdık bir kadına sarılmak

Rüyada tanıdık bir kadına sarılmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık bir kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Aniden beliren duygusal konular sizi yavaşlatabilir.

Rüyada tanıdık kadına sarılmak üzüntülerinden kurtulacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kadına sarılmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, makamını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birine sarılmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık bir erkeğe sarılmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığa sarılmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, eve huzur dolacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada tanıdığına sarılmak hayal kırıklığına, önemli sorumluluklar alacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir tanıdığa sarılmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığına sarılmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments