Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birisiyle öpüşmek

Rüyada tanıdık birisiyle öpüşmek

Rüyada tanıdık birisiyle öpüşmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalettir.

Rüyada tanıdık birisiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Rüyada tanıdık biriyle konuşmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada ölen tanıdıklarını görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığını sakallı görmek hayaline kavuşacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığı dövmek çok büyük yenilikler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen tanıdığını görmek hayattan daha zevk alacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada tanıdığına para vermek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının ölüm haberini almak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı birinin evlendiğini görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments