Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini uyurken görmek

Rüyada tanıdık birini uyurken görmek

Rüyada tanıdık birini uyurken görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, sorunlarının son bulacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, biraz dinleneceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birini uyurken gördüyseniz:

  • Size sorulmasını beklemeden fikirlerinizi paylaşmanız çalışmalarınızı takdir eden kişilerle olumlu ilişkiler geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada tanıdık birini uyurken görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işarettir.

Rüyada başkalarını uyurken görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada patronu uyurken görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada birinin uyurken görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi uyurken görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet eder.

Rüyada uyurken yılan görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada uyurken rüya görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, feraha ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölen babasını uyurken görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments