Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini görmek

Rüyada tanıdık birini görmek

Rüyada tanıdık birini görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, tatsızlıkların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini gördüyseniz:

  • Parasal konularda epeyce bir rahatlama gözleniyor.

Rüyada eski tanıdık kadın görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Rüyada tanıdığını delirmiş görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada tanıdığın bir erkek görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık erkekle evlenmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık yaşlı kadın görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada tanıdık birinden evlilik teklifi almak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık kadına sarılmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments