Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi tanıdığının evlendiğini görmek

Rüyada bi tanıdığının evlendiğini görmek

Rüyada bi tanıdığının evlendiğini görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi tanıdığının evlendiğini gördüyseniz:

  • Pozitif olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tanıdığı birinin evlendiğini görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı kişiyle evlenmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık bir kadınla evlenmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı biriyle evlendiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalettir.

Rüyada tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada bi tanıdığının evlendiğini görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments