Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek

Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek

Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, ticaretinin gelişeceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, borçların ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Oldukça değişik çevrelere girmeniz olasıdır.

Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı kızla evlenmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin evlendiğini görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tanıdık erkekle evlendiğini görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada tanıdığı biriyle evlendiğini görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık erkekle evlenmek önemli sorumluluklar alacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek sorununu kolayca çözeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments