Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı kızla evlenmek

Rüyada tanıdığı kızla evlenmek

Rüyada tanıdığı kızla evlenmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, mal ve para biriktireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Konuşulması gereken şeyleri ertelememeniz bazı değişikliklere neden olabilir.

Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek kazançlarının gittikçe azalacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı kızla evlenmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir adamla evlenmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarını aşacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evlendiğini görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir adamla evlenmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birisiyle evlenmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık biriyle evlenmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, ticarette şansının düşeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığı birisiyle evlenmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments