Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birisiyle evlenmek

Rüyada tanıdığı birisiyle evlenmek

Rüyada tanıdığı birisiyle evlenmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, huzurunu yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Rüyada bir tanıdıkla evlenmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı kişiyle evlenmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı biriyle evlenmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, şansının artacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bır erkekle evlenmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments