Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdıkla evlenmek

Rüyada bir tanıdıkla evlenmek

Rüyada bir tanıdıkla evlenmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, ayrıcalık elde edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine inanılır.

Rüyada bir tanıdıkla evlenmek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, her zaman şükür içinde olacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı kızla evlenmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı erkekle evlendiğini görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evlenmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına işarettir.

Rüyada bir tanıdığının evlendiğini görmek ondan kazanç elde edeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evlendiğini görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bır erkekle evlenmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle evlendiğini görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments