Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birinin mezarını görmek

Rüyada tanıdığı birinin mezarını görmek

Rüyada tanıdığı birinin mezarını görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birinin mezarını gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada tanıdık mezar görmek zor zamanlar yaşanacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin mezarını görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının mezarını görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birinin mezarını görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığına sarılmak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle el ele tutuşmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını hamile görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle nişanlandığını görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments