Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık mezar görmek

Rüyada tanıdık mezar görmek

Rüyada tanıdık mezar görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık mezar gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı birinin mezarını görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, hayatının da düzene gireceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının mezarını görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin mezarını görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, rahat bir hayata sahip olmaya tabir olunur.

Rüyada tanıdık mezar görmek önünü açacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı biriyle evli olduğunu görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, son model arabaya sahip olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada tanıdık ev görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle evli olmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zor günler geçirileceğine, oldukça uzun bir yolculuğa rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığını yaşlı görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments