Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığına sarılmak

Rüyada tanıdığına sarılmak

Rüyada tanıdığına sarılmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarıları ile tanınacağına yorulur.

Rüyada tanıdığına sarılmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.

Rüyada bir tanıdığına sarılmak Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birine sarılmak şansının da döneceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığa sarılmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık kadına sarılmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir kıza sarılmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı birine sarılmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birisine sarılmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kadına sarılmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments