Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin mezarını görmek

Rüyada tanıdık birinin mezarını görmek

Rüyada tanıdık birinin mezarını görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, onlara değer vereceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birinin mezarını gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada tanıdığının mezarını görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birinin mezarını görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık mezar görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin mezarını görmek destek göreceğine, geleceğine bakacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada tanıdığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin öldüğünü görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, strese gireceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir erkekle öpüşmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı biriyle sevgili olduğunu görmek konuşmaz olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments