Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle el ele tutuşmak

Rüyada tanıdık biriyle el ele tutuşmak

Rüyada tanıdık biriyle el ele tutuşmak sorunların hallolacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sevdiği birini kırmaya, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı duygular veya davranış değişiklikleri dikkat gerektiriyor.

Rüyada tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak canının sıkılacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle el ele tutuşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, dolayısıyla geleceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun biriyle el ele tutuşmak zengin olunacak bir işe girileceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada başkasıyla el ele tutuşmak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada bayanla el ele tutuşmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, hacetinizin giderilmesine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments