Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir kızla öpüşmek

Rüyada tanıdığı bir kızla öpüşmek

Rüyada tanıdığı bir kızla öpüşmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı bir kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Gereken herşeyi yapıyorsunuz.

Rüyada tanıdık kızı öpmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, geleceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı kızla evlenmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir kızla öpüşmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık bir kıza sarılmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir kızla öpüşmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sermayesinin çoğalacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın kızı görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments