Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kızla öpüşmek

Rüyada tanıdık bir kızla öpüşmek

Rüyada tanıdık bir kızla öpüşmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Kavramsal değil pratik odaklı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tanıdığı bir kızı görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık kızı öpmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, malında zulüm meydana gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yeni kapılar açılacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, mutluluğunun daim olacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir kızla konuşmak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kıza sarılmak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık bir kızla öpüşmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments