Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın kızı görmek

Rüyada tanıdığın kızı görmek

Rüyada tanıdığın kızı görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, ileriye gideceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kişiye hep umut olacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın kızı gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Rüyada tanıdık bir kıza sarılmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızı görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, daha fazla para kazanacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı bir kızı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına inanılır.

Rüyada tanıdık kızı öpmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, verimin ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek zamanının boşa gideceğine, aniden evlilik kararı alacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kızla öpüşmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments