Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tamirci olmak

Rüyada tamirci olmak

Rüyada tamirci olmak dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tamirci olmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada motor tamiri görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar tamir etmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, dünya malına kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada tamir yapılan ev görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisikleti tamir etmek akıllı adımlar atacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada tamir anahtarı görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbe tamir etmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak tamir etmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments