Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak tamir etmek

Rüyada yatak tamir etmek

Rüyada yatak tamir etmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, çok hayır duası alacağına, şifa göreceğine, kul hakkına girmeyeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak tamir etmek gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada yatak tamir etmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içini tamir etmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisikleti tamir etmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret eder.

Rüyada kapı tamir etmek aç kalacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine işaret eder.

Rüyada ev tamir ettirmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına yorulur.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet tamir etmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments