Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tamir yapılan ev görmek

Rüyada tamir yapılan ev görmek

Rüyada tamir yapılan ev görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tamir yapılan ev gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Rüyada tamir yapılan ev görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski ev tamir etmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ev çatısı tamir etmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada bir evi tamir etmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada ev tamiri yaptırmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, başka alanlara yöneleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulur.

Rüyada evde tamir görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine yorulur.

Rüyada ev tamir etmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments