Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar tamir etmek

Rüyada bilgisayar tamir etmek

Rüyada bilgisayar tamir etmek malvarlığının artacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kazancının daha da artacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar tamir etmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Rüyada bilgisayar tamir etmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine inanılır.

Rüyada bilgisayarlar görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayara format atmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yüzünde güller açacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oyuncak bilgisayar görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına yorulur.

Rüyada eski bilgisayar görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada kırmızı bilgisayar görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hüsrana uğrayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments