Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tam altın görmek

Rüyada tam altın görmek

Rüyada tam altın görmek övgü dolu sözler işiteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada tam altın gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Rüyada tam altın takmak elindekini de bitireceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tam altın görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tam altın almak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada tam altın bulmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada tam tarih görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına işaret eder.

Rüyada tam yapılmamış ev görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Rüyada tam ölecekken uyanmak yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments