Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tam ölecekken uyanmak

Rüyada tam ölecekken uyanmak

Rüyada tam ölecekken uyanmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tam ölecekken uyanmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlardan veya bir süredir kaçtığınız problemlerden kaçmak zor olabilir.

Rüyada tam düşerken uyanmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tam ölecekken uyanmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, süzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tam ay görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına delalet eder.

Rüyada tam altın takmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına alamet eder.

Rüyada tam pişmemiş et yemek istediği gibi yaşayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada namazı tam kılmamak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işarettir.

Rüyada tam yapılmamış ev görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek işlerinin baltalanacağına, hastalıklarından kurtulacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments