Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek ve tam altın görmek

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada çeyrek ve tam altın gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına inanılır.

Rüyada tam altın görmek mirasa, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tam altın almak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Rüyada tam altın bulmak büyük manevi zararlar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada tam altın takmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tam olmamış üzüm görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine rivayet eder.

Rüyada tam görememek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Rüyada tam yapılmamış ev görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments