Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tam ay görmek

Rüyada tam ay görmek

Rüyada tam ay görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, düşmanından uzak olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tam ay gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada tam ay görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kendisini ona adayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada tam düşerken uyanmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada tam tarih görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada tam altın takmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işarettir.

Rüyada tam yapılmamış ev görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tam görememek maddi olanakların artacağına, ferahlık veren sözler duymaya, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine alamet eder.

Rüyada tam pişmemiş et yemek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, sermaye kaybedeceğine, ne yapacağını şaşıracağına işarettir.

Rüyada tam altın bulmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments