Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tam altın bulmak

Rüyada tam altın bulmak

Rüyada tam altın bulmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, başarılarının çoğalacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tam altın bulmak gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada tam altın bulmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, gelişmelerin olacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada tam altın görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada tam altın almak konuşmaz olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine işarettir.

Rüyada tam altın takmak çekilen çilelerin sona ereceğine, rahatının bozulacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tam yapılmamış ev görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada tam olmamış üzüm görmek sağlık sorunları yaşanacağına, seyahatlere katılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tam ölecekken uyanmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments