Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tam altın takmak

Rüyada tam altın takmak

Rüyada tam altın takmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Rüyada tam altın takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda taleplerde bulunmanız gerekiyorsa çekinmeyin.

Rüyada tam altın takmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada tam altın görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tam altın almak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, ticarette öne geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tam altın bulmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tam ölecekken uyanmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yeniden bir araya geleceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Rüyada tam tarih görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kariyerinin yükseleceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada namazı tam kılmamak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments