Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tam tarih görmek

Rüyada tam tarih görmek

Rüyada tam tarih görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada tam tarih gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada tam tarih görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işarettir.

Rüyada tam altın bulmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tam pişmemiş et yemek parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına alamet eder.

Rüyada tam görememek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tam olmamış üzüm görmek harcama gücünün artacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tam ölecekken uyanmak yeni bir ilişkiye başlanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tam yapılmamış ev görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada namazı tam kılmamak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments