Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tam altın almak

Rüyada tam altın almak

Rüyada tam altın almak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tam altın almak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, arkadaşlarla yapılacak aktiviteler veya ilginç yerlere yapılacak seyahatler hayatla ilgili vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tam altın bulmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işaret eder.

Rüyada tam altın görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, üzücü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada tam altın takmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tam altın almak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kazançlı işlere gireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada tam tarih görmek kara kara düşünür olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tam pişmemiş et yemek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tam düşerken uyanmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments